Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze samosprávy 7.11.2011

9. 11. 2011

Zápis ze schůze osadního výboru v Domaníně

konané dne 7. listopadu 2011

 

 

Samospráva jednala s Ing. Cifrem, projektantem obecní kanalizace, o dalším pokračování projekční přípravy kanalizace v Domaníně.

 

Samospráva nesouhlasí s rozhodnutím stavební komise ve věci prodeje ( směny ) pozemků panu Ladislavu Zítkovi. Je stále přesvědčena, že jí doporučená verze souhlasu se zpevněním obecního pozemku je z dlouhodobého  pohledu zajištění dopravní obslužnosti vhodnější. Současně žádá stavební komisi, aby Radě města předložila důvody pro svoje rozhodnutí.

 

Samospráva poskytne příspěvek ve výši 2 tis. Kč na uspořádání vánoční besídky pro děti.

 

Samospráva odkládá rozhodnutí o poskytnutí příspěvku šipkařům na konec roku, kdy rozhodne dle výsledku obecního rozpočtu.

 

Samospráva pro příští rok zváží umístění plakátovací plochy u prostřední zastávky.

 

Zdobení vánočního stromku u kapličky proběhne v neděli 11. prosince od 15 hodin.

 

Mluvčím občanů z horního konce ve věci zřízení věcného břemena na jejich vodovod ze studní pod Proseckého kopcem je pan Jaroslav Matyáš ml.

 

Samospráva schválila nabídkovou cenu TS měst a.s. na stavbu zpevněné krajnice ve výši 311 tis. Kč. Povrch bude z plastových zatravňovacích dlaždic.

 

Pan Nečas žádá samosprávu o zatrubnění silniční příkopy před svým domem. Samospráva projedná záměr se správou silnic a E.ONem a dle výsledku bude jednat s panem Nečasem.

 

Samospráva si nechá od TS města předložit cenový návrh na instalaci dvou nových sloupů veřejného osvětlení a to u pěšiny u Hirschových a u cesty u Proseckých ( rychtářových ) a Skulových.

 

Samospráva bere na vědomí dopis pana Růžičky.

 

Příště se samospráva sejde v pondělí 12. prosince 2011 v 19,15. Od 19.00 je naplánována čtvrthodinka pro veřejnost.

 

 

Přítomni : Vladimír Čech

          Vladimír Šmerda

          Zdeněk Skula

          Pavel Klusák

          Tomáš Novotný

 

Zapisovatel : Aleš Sitař